Zalm wrap met roomkaas

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 11/15/2021 - 22:59
Bereidingswijze
- Zeef de gesneden olijven van het vocht
- Rasp de wortel en de komkommer fijn
- Leg wat aluminium folie op het aanrecht en daar boven de wrap
- Smeer wat roomkaas op de wrap
- Pleur wat bieslook erop daarna de zalm
- Pak je peper molen en maal wat boven de zalm
- Pleur daarna de rest van de ingrediënten erop
- Draai de tortilla met de folie tot een wrap
- Herhaal dit proces met de resterende wraps en eet smakelijk!

- Eet je het later? Bewaar dan de wraps in de koelkast
Aantal personen
3.00
Aantal stuks
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Vandaag gegeten. Heerlijk! Maar ik vond de wrap niet voldoende gevuld dus vandaag besloot ik om hem op te vullen met wat meer ingredienten
Ingrediënten
Basis:
150 gram Roomkaas naturel (Bijv: Philadelphia)
200 gram gerookte zalm
75 gram veldsla
Vers gemalen zwarte peper
6 grote wraps
2,5 gram bieslook (mag gedroogd)

Vulling:
1 komkommer
140 gram (1 potje) groene olijven gesneden
1 wortel
250 gram (1 potje) zongedroogde tomaten

Aluminium folie
Hulpmiddelen & keukengerei
Rasp
Lepels
Leuke tips
Wil je een andere vulling? Probeer het eens met deze ingrediënten: Radijs, rettich, augurken, taugé en/of kappertjes.

Laat mij weten wat jij lekker vindt!
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1490737
Homepage ID
2666777
Teller
0
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Notenvrij
Author Image
Chefdaniel