Bereidingswijze
-Dep de vis een beetje droog en snij hem in reepjes zoals een fishstick.
-Kruid met peper en zout.
-Komt de vis uit de vriezer? Laat hem dan eerst ontdooien.
-Kluts de eieren.
-Wentel de visreepjes eerst door het bloem, dan door de eieren en tot slot door de panko.
-Bak de fishsticks in de airfryer op 200 graden voor ongeveer 12 minuten. Aanvallen maar!
-Kruid met peper en zout.
-Komt de vis uit de vriezer? Laat hem dan eerst ontdooien.
-Kluts de eieren.
-Wentel de visreepjes eerst door het bloem, dan door de eieren en tot slot door de panko.
-Bak de fishsticks in de airfryer op 200 graden voor ongeveer 12 minuten. Aanvallen maar!
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
=16pxHeb jij ook standaard een pak vissticks in de vriezer liggen voor op dagen dat het snel moet gaan? Niets mis mee. Maar wij ontdekten dat je ook supermakkelijk zelf fishsticks kan maken in de airfryer. Zo doe je het. =16pxZelfgemaakte fishsticks uit de airfryer zijn krokanter, hebben meer smaak en zijn minder vet=16px dan de diepvriesvariant die je in de supermarkt koopt.
Ingrediënten
Witte vis (vers of uit de vriezer)
bloem
ei
panko
peper en zout
bloem
ei
panko
peper en zout
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1490729
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht