Bereidingswijze
Zeef de bloem en meng met het zetmeel.
Klop het eiwit met de suiker op tot een stand-in schuim.
Meng de dooier met de invertsuiker.
Voeg de dooier-massa vloeiend toe aan de eiwit-suiker massa.
Spatel de bloem/zetmeel door de ei-massa.
Spuit banen met lange vingers.
Bestuif twee keer met poedersuiker.
Bak af op een warme oven van 210º voor +/- 8 min. (goudbruin).
Klop het eiwit met de suiker op tot een stand-in schuim.
Meng de dooier met de invertsuiker.
Voeg de dooier-massa vloeiend toe aan de eiwit-suiker massa.
Spatel de bloem/zetmeel door de ei-massa.
Spuit banen met lange vingers.
Bestuif twee keer met poedersuiker.
Bak af op een warme oven van 210º voor +/- 8 min. (goudbruin).
Aantal personen
6.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Onderdeel van een Charlotte taart.
Ingrediënten
81 gr. Patentbloem
81 gr. zetmeel
141 gr. suiker
225 gr. eiwit (ongeveer 7 eieren) of kant-en-klaar eiwit uit een fles
126 gr. eidooier (ongeveer 7 eieren)
11 gr. invertsuiker
81 gr. zetmeel
141 gr. suiker
225 gr. eiwit (ongeveer 7 eieren) of kant-en-klaar eiwit uit een fles
126 gr. eidooier (ongeveer 7 eieren)
11 gr. invertsuiker
Hulpmiddelen & keukengerei
Mix machine (Kitchenaid)
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Russisch
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1490725
Homepage ID
899256
Teller
0
Bron
Cursus
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht