Bereidingswijze
Laat de riblappen minimaal 2 uur van te voren op kamertemperatuur komen
Snijd de uien in ringen
Snijd de knoflook fijn
Snijd de riblappen in blokjes, dit kan je ook aan de slager vragen
Kruid de riblappen met de helft van de hachee kruiden
Smelt de boter in de braadpan
Als alle bubbels van de boter verdwenen zijn kan je de riblappen aan braden
Haal het de riblappen uit de pan
Fruit de ui en knoflook in de braadpan
Voeg de laurier en de kruidnagel in de pan
Blus de jus af met 300 ml water en laat het water warm worden
Voeg de riblappen met de overgebleven hachee kruiden weer toe in de braadpan
Verkruimel de ontbijtkoeken en voeg toe in de pan
Laat de riblappen op laag vuur minimaal 2 uur en 30 minuten sudderen met de deksel schuin op de pan en af en toe door roeren
Verwarm de oven op 180 graden
Bekleed de bakplaat met bakpapier
Snijd de prei en rode ui in ringen
Verdeel de pompoen, kastanje champignons, prei, rode ui en rozemarijn over de bakplaat
Besprenkel wat olie over de groenten en hussel door elkaar
Laat de groenten ongeveer 25 tot 30 minuten garen in de oven
Breng een pan met 750 ml water aan de kook
Voeg de chips toe in de pan
Blijf roeren met de garde tot dat er een puree mengsel ontstaat
Voeg de kaas, uien poeder en knoflook poeder toe en roer alles door elkaar
Snijd de uien in ringen
Snijd de knoflook fijn
Snijd de riblappen in blokjes, dit kan je ook aan de slager vragen
Kruid de riblappen met de helft van de hachee kruiden
Smelt de boter in de braadpan
Als alle bubbels van de boter verdwenen zijn kan je de riblappen aan braden
Haal het de riblappen uit de pan
Fruit de ui en knoflook in de braadpan
Voeg de laurier en de kruidnagel in de pan
Blus de jus af met 300 ml water en laat het water warm worden
Voeg de riblappen met de overgebleven hachee kruiden weer toe in de braadpan
Verkruimel de ontbijtkoeken en voeg toe in de pan
Laat de riblappen op laag vuur minimaal 2 uur en 30 minuten sudderen met de deksel schuin op de pan en af en toe door roeren
Verwarm de oven op 180 graden
Bekleed de bakplaat met bakpapier
Snijd de prei en rode ui in ringen
Verdeel de pompoen, kastanje champignons, prei, rode ui en rozemarijn over de bakplaat
Besprenkel wat olie over de groenten en hussel door elkaar
Laat de groenten ongeveer 25 tot 30 minuten garen in de oven
Breng een pan met 750 ml water aan de kook
Voeg de chips toe in de pan
Blijf roeren met de garde tot dat er een puree mengsel ontstaat
Voeg de kaas, uien poeder en knoflook poeder toe en roer alles door elkaar
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Zodra de dagen korter worden en de kaarsen thuis weer aan kunnen krijg ik gelijk weer zin in een heerlijk recept met stoofvlees. Vanaf vandaag staat dan ook dit hachee gerecht met aardappelpuree gemaakt van chips en Herfst groenten uit de oven online.
Ingrediënten
500 gram riblappen van slagerij Bien Sûr
150 gram Croma bak en braad
1 laurierblaadje
2 kruidnagels
36 gram hachee kruiden mix
29 gram ontbijt koek
500 gram uien
3 gram verse knoflook
80 gram pompoen blokjes
80 gram kastanje champignons
1 prei
1 rode ui
3 gram rozemarijn
Olie
750 ml water
130 gram Lays cheese onion chips
100 gram belegen geraspte kaas
1 tl uien poeder
1 tl knoflook poeder
150 gram Croma bak en braad
1 laurierblaadje
2 kruidnagels
36 gram hachee kruiden mix
29 gram ontbijt koek
500 gram uien
3 gram verse knoflook
80 gram pompoen blokjes
80 gram kastanje champignons
1 prei
1 rode ui
3 gram rozemarijn
Olie
750 ml water
130 gram Lays cheese onion chips
100 gram belegen geraspte kaas
1 tl uien poeder
1 tl knoflook poeder
Hulpmiddelen & keukengerei
Braadpan
Bakpapier
Kookpan
Garde
Bakpapier
Kookpan
Garde
Leuke tips
Ik maak altijd wat extra hachee vlees om in te vriezen
Vergeet niet de kruidnagel en laurierblaadjes te verwijderen uit de braadpan
Vergeet niet de kruidnagel en laurierblaadjes te verwijderen uit de braadpan
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1490657
Homepage ID
3024189
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht