Bereidingswijze
Was de paksoi en snij er de onderkant van af. Hou steel en blad apart en snij beide klein.
Verhit de sesamolie in een wok en bak de hardere witte stukjes in 7 minuten wat zachter. Voeg knoflook, gember en sambal toe en bak even mee. Voeg de groene reepjes toe samen met de bouillon en het papje van maizena. Roer er de soja door en laat even pruttelen. Garneer met sesamzaad en klaar.
Verhit de sesamolie in een wok en bak de hardere witte stukjes in 7 minuten wat zachter. Voeg knoflook, gember en sambal toe en bak even mee. Voeg de groene reepjes toe samen met de bouillon en het papje van maizena. Roer er de soja door en laat even pruttelen. Garneer met sesamzaad en klaar.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Roerbak paksoi lekker en simpel bij een Oosterse maaltijd. Helaas vergat ik het zwart sesamzaad toe te voegen. Schuiven we maar door naar een volgende keer, want die gaat beslist komen.heerlijk bij.....
Snelle-oosterse-stoof-met-varkens-poulet
Snelle-oosterse-stoof-met-varkens-poulet
Ingrediënten
1 struik paksoi
1 el sesamolie
1 teen knoflook uit de pers
2 tl gemberpuree
1 tl sambal badjak
1 el sojasaus
1 el zwart sesamzaad
50 ml kippenbouillon van ¼ blokje met minder zout
1 tl maizena
1 el sesamolie
1 teen knoflook uit de pers
2 tl gemberpuree
1 tl sambal badjak
1 el sojasaus
1 el zwart sesamzaad
50 ml kippenbouillon van ¼ blokje met minder zout
1 tl maizena
Hulpmiddelen & keukengerei
Wok, snijplank en mes.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1490647
Homepage ID
2796273
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch