Monchoutaart in een glaasje

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 11/08/2021 - 17:20
Bereidingswijze
Klop de slagroom stijf met de suiker.
Schep hier de kwark door heen en vul het mengsel in een spuitzak zodat je de glaasje mooi kunt vullen.
Met een lepel kan dit ook wel.
Verkruimel de bastognekoekjes of sla de koekjes fijn met bijv. een deegroller.
Doe een laagje koekkruimels in een glaasje en schenk hier een beetje van het kwarkmengsel in.
Leg hier een grote eetlepel van de kersen op en bedek de kersen met een laagje van het kwarkmengsel.
Eventueel kun je hier nog een toef slagroom opspuiten en garneer met wat overgebleven koekkruimels.

Laat dit circa 2 uurtjes opstijven in de koelkast.
Aantal personen
10.00
Aantal stuks
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heel erg lekker en zo makkelijk en snel te maken
Ingrediƫnten
400 ml slagroom
500 gram kwark (volle of magere)
5 eetlepels fijne kristalsuiker
1 blikje vlaaifruit, kersen
1 pak bastogne koekjes
Hulpmiddelen & keukengerei
Mixer
10 glaasjes
Leuke tips
Aardbeien zijn ook erg lekker, of welk ander fruit dan ook .
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Wereld
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1490641
Homepage ID
2961741
Teller
0
Bron
Mooie recepten
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
Janine58