Knolselderij soep

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 11/07/2021 - 22:21
Bereidingswijze
Voorbereiding:
- Maak schoon knoflook, knolselderij en ui
- Snijd de ui en knolselderij grof

Bereiding:
- Bak de ui en knoflook
- Voeg toe knolselderij
- Daarna voeg toe water en de rest van de ingrediënten behalve de basilicum en peterselie
- Laat sudderen voor 19 minuten
- Pureer de soep met een staafmixer
- Voeg toe als laatste de basilicum en peterselie
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze week had ik 1 hele knolselderij gebruikt ik vond hem te dik dus ik heb het recept aangepast naar een halve knolselderij. 
Ingrediënten
1/2 knolselderij
1 L water
1/2 Tl peper
1/2 Tl zout
2 Tl groente of tuinkruiden bouillon
1 El Basilicum (mag gedroogd)
1 El peterselie (mag gedroogd)
1 ui
4 knoflook teentjes
Olie
Hulpmiddelen & keukengerei
Staafmixer
Pan
Koksmes
Spatel
Snijplank
Leuke tips
Je kunt selderij gebruiken in plaats van de basilicum en peterselie als deze aan de knolselderij zitten
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
1490627
Homepage ID
2666777
Teller
0
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Koemelkvrij
Glutenvrij
Notenvrij
Sojavrij
Vegetarisch
Author Image
Chefdaniel