Bereidingswijze
Voorbereiding:
- Maak schoon knoflook, knolselderij en ui
- Snijd de ui en knolselderij grof
Bereiding:
- Bak de ui en knoflook
- Voeg toe knolselderij
- Daarna voeg toe water en de rest van de ingrediënten behalve de basilicum en peterselie
- Laat sudderen voor 19 minuten
- Pureer de soep met een staafmixer
- Voeg toe als laatste de basilicum en peterselie
- Maak schoon knoflook, knolselderij en ui
- Snijd de ui en knolselderij grof
Bereiding:
- Bak de ui en knoflook
- Voeg toe knolselderij
- Daarna voeg toe water en de rest van de ingrediënten behalve de basilicum en peterselie
- Laat sudderen voor 19 minuten
- Pureer de soep met een staafmixer
- Voeg toe als laatste de basilicum en peterselie
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze week had ik 1 hele knolselderij gebruikt ik vond hem te dik dus ik heb het recept aangepast naar een halve knolselderij.
Ingrediënten
1/2 knolselderij
1 L water
1/2 Tl peper
1/2 Tl zout
2 Tl groente of tuinkruiden bouillon
1 El Basilicum (mag gedroogd)
1 El peterselie (mag gedroogd)
1 ui
4 knoflook teentjes
Olie
1 L water
1/2 Tl peper
1/2 Tl zout
2 Tl groente of tuinkruiden bouillon
1 El Basilicum (mag gedroogd)
1 El peterselie (mag gedroogd)
1 ui
4 knoflook teentjes
Olie
Hulpmiddelen & keukengerei
Staafmixer
Pan
Koksmes
Spatel
Snijplank
Pan
Koksmes
Spatel
Snijplank
Leuke tips
Je kunt selderij gebruiken in plaats van de basilicum en peterselie als deze aan de knolselderij zitten
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
1490627
Homepage ID
2666777
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Koemelkvrij
Glutenvrij
Notenvrij
Sojavrij
Vegetarisch