Bereidingswijze
Kook de pasta volgens de aanwijzingen. Laat de in vieren gesneden tomaten langzaam garen, in plm 15 minuten. Dan zijn ze ook minder zuur. Voeg even voor het einde de stukjes tonijn en de in plakjes gesneden olijven toe en warm goed door. Voeg naar smaak peper en basilicum toe.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Pasta met verse tomaten is een traditionele... hier nog een extra twist
Ingrediƫnten
500ng trostomaten, 100-150 g volkoren rigatone, 1 blikje tonijnstukjes op water, 1 opscheplepel olijven, peper, basilicum
Hulpmiddelen & keukengerei
1 koekenpan, 1 kleine kookpan, spatel
Leuke tips
Met verse basilicum ziet het gerecht er mooier uit
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1490623
Homepage ID
2836843
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht