Bereidingswijze
- Snijd de tomaat
- Zeef het vocht van de mais en de olijven
- Smeer 1 Tl pesto op de wrap
- Spuit een lijntje mayonaise erover heen en verdeel met eetlepel
- Pleur alle ingrediƫnten in de wrap en vouwen met aluminium folie erover heen
- Herhaal het proces met de andere wraps en klaar
- Je kunt de wraps koud/op kamer temperatuur eten
- Zeef het vocht van de mais en de olijven
- Smeer 1 Tl pesto op de wrap
- Spuit een lijntje mayonaise erover heen en verdeel met eetlepel
- Pleur alle ingrediƫnten in de wrap en vouwen met aluminium folie erover heen
- Herhaal het proces met de andere wraps en klaar
- Je kunt de wraps koud/op kamer temperatuur eten
Aantal personen
3.00
Aantal stuks
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ik had een keertje geen zin om brood te eten voor lunch dus besloot ik voor een makkelijke wrap te gaan. Het was heerlijk!
Ingrediƫnten
- 6 grote toritlla wraps (1 pak)
- 300 gram Mais
- 75 gram veldsla
- 90 gram groene pesto
- 215 ml Mayonaise
- 150 gram Geraspte oude kaas
- 140 gram groene gesneden olijven
- 1 pak aluminium folie
- 1 tomaat
- 300 gram Mais
- 75 gram veldsla
- 90 gram groene pesto
- 215 ml Mayonaise
- 150 gram Geraspte oude kaas
- 140 gram groene gesneden olijven
- 1 pak aluminium folie
- 1 tomaat
Hulpmiddelen & keukengerei
Snijplank
koksmes
folie
Zeef
Rasp als je zelf kaas moet raspen
Thee lepel
Eet lepel
koksmes
folie
Zeef
Rasp als je zelf kaas moet raspen
Thee lepel
Eet lepel
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1490607
Homepage ID
2666777
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Notenvrij
Sojavrij
Vegetarisch