Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200°C.
Leg de kabeljauw in een grote ovenschaal en bestrooi met zout en peper. Verdeel de tomaat erover. Meng in een kommetjes de crème fraiche met de mosterd en roer er de cheddar doorheen. Verdeel het mengsel over de tomaten en de vis. Bak de kabeljauw ca. 25 minuten
Leg de kabeljauw in een grote ovenschaal en bestrooi met zout en peper. Verdeel de tomaat erover. Meng in een kommetjes de crème fraiche met de mosterd en roer er de cheddar doorheen. Verdeel het mengsel over de tomaten en de vis. Bak de kabeljauw ca. 25 minuten
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk gerecht dat ik bestelde bij restaurant de Rozenboom in Leimuiden. Daarna opgezocht en zelf gemaakt. Lekker van alles meer gebruikt, vooral veel tomaten, dat vind ik lekker.
Ingrediënten
500gr kabeljauw, verdeeld in 4 stukken
3 roma tomaten in schijfjes
5 el crème fraiche
0,5 el grove mosterd
150 g geraspte cheddar
versgemalen zwarte peper - zout
3 roma tomaten in schijfjes
5 el crème fraiche
0,5 el grove mosterd
150 g geraspte cheddar
versgemalen zwarte peper - zout
Hulpmiddelen & keukengerei
Ovenschaal, invetkwastje, snijplank, mes, kommetje
Leuke tips
Serveer met rijst en sla
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Caribisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1490563
Homepage ID
998985
Teller
0
Bron
Njam
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht