Bereidingswijze
1 Verwarm een stoofpan op middelhoog vuur, voeg de olijfolie toe en laat de in blokjes gesneden uien 2 minuten meebakken, gevolgd door de fijngehakte knoflook en roer alles door elkaar.
2 Voeg de fijngehakte selderij en wortels toe en laat dat 10 minuten meebakken.
3 Voeg de in vieren gesneden aardappelen toe en meng alles, voeg vervolgens de in blokjes gesneden tomaten, de in stukjes gesneden groene kool en de groentebouillon toe en roer alles. Doe het deksel op de pan en zet het vuur laag om het 30 minuten te laten sudderen.
4 Voeg de cannellinibonen, de Lee Kum Kee Chiu Chow chili-olie, zout, zwarte peper, gedroogde oregano, gedroogde tijm en gehakte peterselie toe en roer. Dek af en laat nog 15-20 minuten sudderen tot de aardappelen zacht zijn. Verdeel het gerecht in kommetjes en dien het met nog wat verse gehakte peterselie op.
2 Voeg de fijngehakte selderij en wortels toe en laat dat 10 minuten meebakken.
3 Voeg de in vieren gesneden aardappelen toe en meng alles, voeg vervolgens de in blokjes gesneden tomaten, de in stukjes gesneden groene kool en de groentebouillon toe en roer alles. Doe het deksel op de pan en zet het vuur laag om het 30 minuten te laten sudderen.
4 Voeg de cannellinibonen, de Lee Kum Kee Chiu Chow chili-olie, zout, zwarte peper, gedroogde oregano, gedroogde tijm en gehakte peterselie toe en roer. Dek af en laat nog 15-20 minuten sudderen tot de aardappelen zacht zijn. Verdeel het gerecht in kommetjes en dien het met nog wat verse gehakte peterselie op.
Afbeelding
Aantal personen
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
Pikante Chinese soep
Ingrediënten
800 g tomatenblokjes in blik
6 aardappelen, in vieren gesneden
2 L groentebouillon
1 el olijfolie
1 el fijngehakte knoflook
1 kop fijngehakte selderij
1 kopje fijngehakte wortelen
1 pond fijngehakte groene kool (5 kopjes)
1 kopje cannellini bonen (witte bonen)
½ kopje in blokjes gesneden uien
Kruiding :
2 el fijngehakte peterselie
1 el Lee Kum Kee Chiu Chow Chilli Olie
1 tl zout
1 tl gedroogde oregano
1 tl gedroogde tijm
½ tl zwarte peper
6 aardappelen, in vieren gesneden
2 L groentebouillon
1 el olijfolie
1 el fijngehakte knoflook
1 kop fijngehakte selderij
1 kopje fijngehakte wortelen
1 pond fijngehakte groene kool (5 kopjes)
1 kopje cannellini bonen (witte bonen)
½ kopje in blokjes gesneden uien
Kruiding :
2 el fijngehakte peterselie
1 el Lee Kum Kee Chiu Chow Chilli Olie
1 tl zout
1 tl gedroogde oregano
1 tl gedroogde tijm
½ tl zwarte peper
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
1490549
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
Lee KUm Kee
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht