Gestoofde eend met Chu Hou Saus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 11/02/2021 - 08:28
Bereidingswijze
1 Vermeng de eend met de marinade. Gebruik 1 eetlepel olie om de eend te bakken tot hij goudbruin is. Zet hem opzij.
2 Gebruik dezelfde wok met het braadvet om gember, lente-ui, ui en Chinese peterselie te sauteren. Laat de wijn sudderen en voeg de kruidenmix toe. Breng alles aan de kook en voeg de eend toe. Doe het deksel op de pan en laat het 30-45 minuten sudderen. Neem van het vuur om af te laten koelen.
3 Snijd de eend in stukken. Gebruik wat Maizena oplossing om de saus in te dikken en giet deze over de eend om warm op te dienen.
Afbeelding
Gestoofde eend met Chu Hou Saus
Gestoofde eend met Chu Hou Saus
Gestoofde eend met Chu Hou Saus
Gestoofde eend met Chu Hou Saus
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Feestelijk lekker deze gestoofde eend met Chu Hou saus...een topper en makkelijk zelf te bereiden. Serveer er rijst bij of noedels .
Ingrediënten
1 Gekookte eend
20 g Gember
20 g Lente-ui
20 g Ui
20 g Chinese peterselie
2 el Shiao Hing wijn

Marinade :

2 el Lee Kum Kee Double Deluxe Sojasaus

Chu Hou saus :

750 ml Water
3 el Lee Kum Kee Chu Hou pasta
1 el Lee Kum Kee Premium Oestersaus
1 el Suiker
½ tl Lee Kum Kee Premium Donkere Sojasaus
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
1490545
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
Lee Kum Kee
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester