Bereidingswijze
1 Snijd de paddenstoelen en de gedroogde garnalen in kleine blokjes. Zet ze opzij.
2 Meng het varkensgehakt, de vispasta, de paddenstoelen, de gedroogde garnalen en de marinade.
3 Roer alles goed door elkaar en laat het 15 minuten marineren.
4 Gebruik keukenpapier om het water uit de tahoe te verwijderen, snijd de tahoe in dikke plakken, bestrooi deze met een beetje maïzena en maak met een lepel een klein gaatje in het midden om daar wat varkensvleesvulling in te doen.
5 Verhit de pan op middelhoog vuur, leg de tahoe met de vispasta kant op de pan en bak tot het goudbruin is.
6 Keer de tahoe om, voeg de vooraf gemengde saus toe, laat het 5 minuten zachtjes koken tot het sap is geabsorbeerd en bestrooi het met sjalotjes. Dien op.
2 Meng het varkensgehakt, de vispasta, de paddenstoelen, de gedroogde garnalen en de marinade.
3 Roer alles goed door elkaar en laat het 15 minuten marineren.
4 Gebruik keukenpapier om het water uit de tahoe te verwijderen, snijd de tahoe in dikke plakken, bestrooi deze met een beetje maïzena en maak met een lepel een klein gaatje in het midden om daar wat varkensvleesvulling in te doen.
5 Verhit de pan op middelhoog vuur, leg de tahoe met de vispasta kant op de pan en bak tot het goudbruin is.
6 Keer de tahoe om, voeg de vooraf gemengde saus toe, laat het 5 minuten zachtjes koken tot het sap is geabsorbeerd en bestrooi het met sjalotjes. Dien op.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijke vispasta met gebakken tahoe in sojabonensaus .
Ingrediënten
1 doos (250g) Harde tahoe
100g Gehakt varkensvlees
50g Gehakte modderkarper vispasta
10g Gedroogde garnalen, geweekt
2 stuks Gedroogde shiitake paddenstoel, geweekt
Lente-ui ter garnering
Maïzena
Marinade :
1,5 tl Lee Kum Kee Sojabonensaus
1,5 tl Lee Kum Kee Premium Oestersaus
1 tl Maïzena
Gemalen witte peper
Sojabonensaus :
3 el Lee Kum Kee Sojabonensaus
3 el Water
1 tl Lee Kum Kee Pure zwarte sesamolie
1 tl Suiker
100g Gehakt varkensvlees
50g Gehakte modderkarper vispasta
10g Gedroogde garnalen, geweekt
2 stuks Gedroogde shiitake paddenstoel, geweekt
Lente-ui ter garnering
Maïzena
Marinade :
1,5 tl Lee Kum Kee Sojabonensaus
1,5 tl Lee Kum Kee Premium Oestersaus
1 tl Maïzena
Gemalen witte peper
Sojabonensaus :
3 el Lee Kum Kee Sojabonensaus
3 el Water
1 tl Lee Kum Kee Pure zwarte sesamolie
1 tl Suiker
Leuke tips
Week de tahoe 20 minuten in zout water voordat u erin snijdt om te voorkomen dat het water eruit sijpelt tijdens het bakken.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1490543
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
Lee Kum Kee
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht