Bereidingswijze
-Kook de geraspte kip en taugé in kokend water tot ze gaar zijn.
-Afspoelen met koud drinkwater tot het afgekoeld is. Droogleggen.
-Koel alle ingrediënten (behalve gehakte geroosterde pinda's) in de koelkast.
-Roer de dressing erdoor voor het serveren. Top met gehakte geroosterde pinda's.
-Afspoelen met koud drinkwater tot het afgekoeld is. Droogleggen.
-Koel alle ingrediënten (behalve gehakte geroosterde pinda's) in de koelkast.
-Roer de dressing erdoor voor het serveren. Top met gehakte geroosterde pinda's.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk en lekker deze koude kipsalade
Ingrediënten
250 g kipfilet (versnipperd)
90 g taugé
75 g komkommer (versnipperd)
25 g wortel (versnipperd)
pinda's (geroosterd, gehakt voor topping)
Dressing :
4 eetl. Lee Kum Kee Pruimensaus
2 theel. Lee Kum Kee Chili Knoflooksaus
1 theelepel. Lee Kum Kee Panda Brand Oestersaus
1 eetl. ijswater
90 g taugé
75 g komkommer (versnipperd)
25 g wortel (versnipperd)
pinda's (geroosterd, gehakt voor topping)
Dressing :
4 eetl. Lee Kum Kee Pruimensaus
2 theel. Lee Kum Kee Chili Knoflooksaus
1 theelepel. Lee Kum Kee Panda Brand Oestersaus
1 eetl. ijswater
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1490527
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
Lee Kum Kee
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht