Asian Chicken Salad

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 11/01/2021 - 08:32
Bereidingswijze
-Kook de geraspte kip en taugé in kokend water tot ze gaar zijn.
-Afspoelen met koud drinkwater tot het afgekoeld is. Droogleggen.
-Koel alle ingrediënten (behalve gehakte geroosterde pinda's) in de koelkast.
-Roer de dressing erdoor voor het serveren. Top met gehakte geroosterde pinda's.
Afbeelding
Asian Chicken Salad
Asian Chicken Salad
Asian Chicken Salad
Asian Chicken Salad
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk en lekker deze koude kipsalade
Ingrediënten
250 g kipfilet (versnipperd)
90 g taugé
75 g komkommer (versnipperd)
25 g wortel (versnipperd)
pinda's (geroosterd, gehakt voor topping)

Dressing :
4 eetl. Lee Kum Kee Pruimensaus
2 theel. Lee Kum Kee Chili Knoflooksaus
1 theelepel. Lee Kum Kee Panda Brand Oestersaus
1 eetl. ijswater
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1490527
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
Lee Kum Kee
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester