Pollo A La Brasa

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 11/01/2021 - 08:04
Bereidingswijze
-Voeg de knoflook, olijfolie, limoensap, Lee Kum Kee Panda Brand Cooking Soy Sauce, aji amarillo chili pasta, komijn, zout en peper toe aan een hersluitbare zak.
-Leg de kippendijen in de marinade en sluit de zak. Zorg ervoor dat elke kippendij goed bedekt is met de marinade en zet hem dan een nacht in de koelkast om te marineren.
-Verwarm de oven voor op 200°C.
-Haal de kip uit de koelkast terwijl de oven voorverwarmt.

-Bekleed een bakplaat met aluminiumfolie en plaats een rooster op de bakplaat. Leg de kippendijen met de velkant naar boven op het rooster.
-Bak de kip ongeveer 40 minuten tot hij gaar is en het vel krokant is.

Serveer met schijfjes limoen, aji verde, rijst of bakbanaan
Afbeelding
Pollo A La Brasa
Pollo A La Brasa
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Pollo a la brasa, pollo asado, zwartgeblakerde kip of rotisserie-kip in de Verenigde Staten en houtskoolkip in Australië, is een veelgebruikt gerecht en een van de meest geconsumeerde gerechten in Latijns-Amerika. Makkelijk en lekkere kipbereiding , waar we de kip eerst wel 1 nacht marineren
Ingrediënten
1 kg kippendijen met bot
limoenschijfjes, voor erbij
aji verde, om te serveren
bakbananenchips, om erbij te serveren
peterselie, voor erbij

Marinade :
2 teentjes knoflook, geraspt
1 eetl. olijfolie
1 eetl. limoensap
1 eetl. Lee Kum Kee Panda Brand Koken Sojasaus
1 theelepel. aji amarillo chilipasta
1 theelepel. gemalen komijn
¼ theelepel. zout
¼ theelepel. peper
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1490521
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
Lee Kum Kee
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester