Vegan tulband met vlierbloesem siroop

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 10/31/2021 - 12:48
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 170 graden.
Meng het speltmeel, suiker, wijnsteenbakpoeder en vanillesuiker in de keukenmachine.
Meng de amandelmelk, koolzaadolie, sap van de limoen en vlierbloesem siroop in een maatbeker.
Voeg terwijl de keukenmachine draait langzaam de ingrediënten uit de maatbeker in de keukenmachine toe.
Smeer de tulband vorm in de met koolzaadolie.
Bestuif de tulband met een beetje speltmeel.
Als het mengsel uit de keukenmachine glad is schenk je het mengsel in de tulband vorm.
Gaar de tulband 60 minuten in de oven.
Laat de cake goed afkoelen voordat je hem uit de tulband gaat halen.
Afbeelding
Vegan tulband met vlierbloesem siroop
Aantal personen
16.00
Aantal stuks
16.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ben je nog op zoek naar een vegan bak recept voor de wereld veganisme dag? Vanaf vandaag staat deze heerlijke vegan tulband met vlierbloesem siroop online.
Ingrediënten
300 gram speltmeel + wat extra om te bestuiven
200 gram suiker
20 gram wijnsteenbakpoeder
3 el vanillesuiker
250 ml amandelmelk
125 ml koolzaadolie
Sap van 1 limoen
100 ml vlierbloesem siroop
Hulpmiddelen & keukengerei
Maatbeker
Keukenmachine
1 tulband vorm
Leuke tips
Als de saté prikker schoon uit de tulband komt is de cake gaar.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1490515
Homepage ID
3024189
Teller
0
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Koemelkvrij
Kippenei eiwitvrij
Vegetarisch
Author Image
Tassiesfoodfavorites