Wraps met vis en mangosalsa

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 10/28/2021 - 16:20
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor tot 180 C. Snijd de paprika's reepjes. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes. Verhit 2 el olie in een hapjespan. Bak de paprika met drie kwart van de bosui en de Indiase curry madras 5 min. Snijd de vis in blokjes van 2 cm. Voeg toe en bak in 8 min. al omscheppend gaar.
Schil intussen de mango. Snijd het vruchtvlees van de pit, snijd in kleine blokjes en doe in een kom. Halveer de rode peper, verwijder de zaadjes met de zaadlijsten, snijd het vruchtvlees fijn en voeg toe. Voeg de rest van de bosui toe. Pers er de helft van de citroen over uit. Schep alles om en breng op smaak.
Verpak alle tortilla's in een stuk aluminiumfolie en verwarm 5 min. in de oven.
Verdeel de vis met de groenten over de wraps, leg op een grote schaal en serveer met de salsa.
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Wil je variëren met vis? Ga dan eens voor pangasiusfilet als vulling van je wraps.
Ingrediënten
1 paprikamix (3 stuks)
1 bos bosuitjes
2 el zonnebloemolie
1 el Indiase curry madras (potje à 75 g)
310 g verse pangasiusfilet
1 mango
1 rode peper
1 citroen
8 tortilla's naturel
Hulpmiddelen & keukengerei
1 aluminiumfolie
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1490487
Homepage ID
2796575
Teller
0
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
jumbosupermarkten