Bereidingswijze
1 Maak de groenten schoon. Verdeel de broccoli in roosjes. Snij de lente-ui in ringetjes. Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Rasp de limoenschil en pers de vrucht uit.
2 Stoof de sjalot en de knoflook glazig in olijfolie. Doe er de stengels citroengras en de broccoli bij en roerbak even. Schenk er de wijn en kokosmelk bij en breng aan de kook.
3 Doe er de vis bij en zet het vuur zachter. Laat 4 minuten garen. Breng op smaak met limoensap, geraspte limoenschil, cayennepeper en zout.
4 Bind het stoofpotje met wat maïszetmeel. Schep er de lente-ui door en serveer.
2 Stoof de sjalot en de knoflook glazig in olijfolie. Doe er de stengels citroengras en de broccoli bij en roerbak even. Schenk er de wijn en kokosmelk bij en breng aan de kook.
3 Doe er de vis bij en zet het vuur zachter. Laat 4 minuten garen. Breng op smaak met limoensap, geraspte limoenschil, cayennepeper en zout.
4 Bind het stoofpotje met wat maïszetmeel. Schep er de lente-ui door en serveer.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
=18pxBoordevol smaak
Ingrediënten
600 g zeeduivelfilet (in stukken)
500 g broccoli
4 lente-uien
1 sjalot
1 knoflook teentje
1 limoen
2 citroengras stengels
20 cl kokosmelk
20 cl droge witte wijn
olijfolie
maïszetmeel
olijfolie
cayennepeper
zout
500 g broccoli
4 lente-uien
1 sjalot
1 knoflook teentje
1 limoen
2 citroengras stengels
20 cl kokosmelk
20 cl droge witte wijn
olijfolie
maïszetmeel
olijfolie
cayennepeper
zout
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1490475
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht