Bereidingswijze
-Pureer de vleestomaat en vang het vocht door een zeefdoek op, knijp er zoveel mogelijk vocht uit.
-Snijd de pruimtomaten, zonder de pitjes in blokjes.
-Snipper de zongedroogde tomaatjes fijn. Hak de helft van de dragon fijn.
-Snipper de sjalot en knoflook fijn.
-Fruit de sjalot en knoflook aan in olijfolie.
- Voeg de gesnipperde zongedroogde tomaatjes toe en laat 8 minuten stoven op zacht vuur.
-Voeg de tomatenblokjes toe en bak nog 2 à 3 minuten verder.
-Breng op smaak met peper en zout.
-Bak de sint-jakobsnoten kort in de helft boter en olijfolie. Kruid met peper, zout en de gehakte dragon.
Schik de sint-jakobsnoten op een bord. Leper er tomatensla rond. Werk af met het gezeefde tomatenvocht en dragonblaadjes.
-Snijd de pruimtomaten, zonder de pitjes in blokjes.
-Snipper de zongedroogde tomaatjes fijn. Hak de helft van de dragon fijn.
-Snipper de sjalot en knoflook fijn.
-Fruit de sjalot en knoflook aan in olijfolie.
- Voeg de gesnipperde zongedroogde tomaatjes toe en laat 8 minuten stoven op zacht vuur.
-Voeg de tomatenblokjes toe en bak nog 2 à 3 minuten verder.
-Breng op smaak met peper en zout.
-Bak de sint-jakobsnoten kort in de helft boter en olijfolie. Kruid met peper, zout en de gehakte dragon.
Schik de sint-jakobsnoten op een bord. Leper er tomatensla rond. Werk af met het gezeefde tomatenvocht en dragonblaadjes.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk en lekker
Ingrediënten
12 sint-jakobsnoten
2 vleestomaten
4 pruimtomaten
4 zongedroogde tomaatjes
1 sjalot
1 teentje knoflook
handvol dragon
olijfolie
boter, om te bakken
peper en zout
2 vleestomaten
4 pruimtomaten
4 zongedroogde tomaatjes
1 sjalot
1 teentje knoflook
handvol dragon
olijfolie
boter, om te bakken
peper en zout
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1485783
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
lekker van bij ons
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid