Bereidingswijze
Week de gelatine 10 min. in koud water.
Verhit 30 ml. espresso met de basterdsuiker tot de suiker is gesmolten. Neem van het vuur en los er de gelatine in op. Roer er de rest van de espresso en 200 ml. slagroom door. Verdeel over 4 glazen en laat in de koelkast in 4 uur (of een hele nacht) opstijven.
Klop de rest van de room met suiker naar smaak stijf. Schep hem op de panna cotta en bestuif met kaneel. Garneer met de koffieboontjes.
Verhit 30 ml. espresso met de basterdsuiker tot de suiker is gesmolten. Neem van het vuur en los er de gelatine in op. Roer er de rest van de espresso en 200 ml. slagroom door. Verdeel over 4 glazen en laat in de koelkast in 4 uur (of een hele nacht) opstijven.
Klop de rest van de room met suiker naar smaak stijf. Schep hem op de panna cotta en bestuif met kaneel. Garneer met de koffieboontjes.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lepel voor lepel genieten van een zachte cappuccino-panna cotta die je serveert in een glas. Dit eenvoudige maar heerlijke nagerecht kunt je ook prima op de bank eten.
Ingrediƫnten
2,5 blaadjes gelatine / 100 ml. espresso / 60 gr. donkerbruine basterdsuiker / 500 ml. slagroom / 25 gr. suiker / chocolade-koffieboontjes en kaneel om te garneren
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1485393
Homepage ID
2804699
Teller
0
Bron
Margriet
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid