Quinoaslaatje met gebakken sint-jakobsvruchten en paprikacoulis

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/01/2021 - 09:53
Bereidingswijze
1 Laat de paprika's uitlekken en mix ze met de bouillon tot een smeuïge coulis. Zeef eventueel en kruid met peper en zout.
2 Spoel de quinoa en bereid 'm volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de korrels goed los met een vork.
3 Spoel de lente-uitjes en snipper ze in ringen. Spoel de appel en snij 'm in fijne blokjes. Schep onder de quinoa en kruid met peper en zout.
4 Verhit boter in de pan en bak de sint-jakobsvruchten kort aan beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
5 Verwarm de paprikacoulis en lepel over het bord. Schik er de quinoa, de sint-jakobsvruchten en de rucola op en serveer meteen.
Afbeelding
Quinoaslaatje met gebakken sint-jakobsvruchten en paprikacoulis
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker ! 
Ingrediënten
12 sint-jakobsvruchten
200 g quinoa
4 gegrilde paprika's (bokaal)
1 appel (granny smith)
2 lente-uien
1 rucola handje
30 ml groentebouillon
olijfolie
boter
peper en zout
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1484667
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester
Gelegenheid