Bereidingswijze
1 Maak het witloof schoon en snij het in grove stukken. Bak ze in een pan met boter en kruid met nootmuskaat, peper en zout. Doe er de suiker bij en blus met balsamicoazijn en wat truffelolie.
2 Bak de sint-jakobsvruchten.
3 Dresseer het bord met het witloof en de sint-jakobsvruchten.
2 Bak de sint-jakobsvruchten.
3 Dresseer het bord met het witloof en de sint-jakobsvruchten.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Feestelijk en lekker en bovendien niet moeilijk om te bereiden als hoofdgerecht ook perfect te serveren
Ingrediënten
4 witloof stronkjes
12 sint-jakobsvruchten
1 el suiker
2 el balsamicoazijn
truffelolie
nootmuskaat
peper
zout
12 sint-jakobsvruchten
1 el suiker
2 el balsamicoazijn
truffelolie
nootmuskaat
peper
zout
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1484661
Homepage ID
1090993
Teller
10
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid