Bereidingswijze
1 Snipper de sjalot, knoflook en chilipeper fijn.
2 Fruit ze in de arachideolie, en voeg de ketchup, suiker, honing, sojasaus, sesamolie en vissaus toe. Laat even inkoken en daarna afkoelen.
2 Fruit ze in de arachideolie, en voeg de ketchup, suiker, honing, sojasaus, sesamolie en vissaus toe. Laat even inkoken en daarna afkoelen.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkere dip voor bij Uw fondue feestÂ
Ingrediënten
1 sjalot
1 knoflook teentje
1 chilipeper
4 el honing
3 el kandijsuiker
2 el sojasaus
1 el sesamolie
4 el ketchup
1 el vissaus
1 el arachideolie
1 knoflook teentje
1 chilipeper
4 el honing
3 el kandijsuiker
2 el sojasaus
1 el sesamolie
4 el ketchup
1 el vissaus
1 el arachideolie
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1484613
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid