Basilicumhummus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 12/30/2020 - 12:57
Bereidingswijze
1 Doe de kikkererwten met de basilicumblaadjes, geroosterde pijnboompitten en geraspte kaas in een blender.
2 Mix een eerste keer. Voeg tahin, citroensap, knoflook, komijn, peper en zout toe en mix opnieuw.
3 Voeg olijfolie toe tot je de gewenste dikte hebt. Proef en kruid eventueel bij met peper en zout.
Afbeelding
Basilicumhummus
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker bij de fondue of als dip bij de apero
Ingrediƫnten
1 blikje kikkererwten (voorgekookt)
1 bosje basilicum
2 knoflook teentjes
2 el citroensap
2 el tahin
1 tl komijnpoeder
50 g geroosterde pijnboompitten
50 g geraspte parmezaan
1/2 tl zout
1/2 tl pepe
olijfolie
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1484611
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
marcdepester
Gelegenheid