Bereidingswijze
Snijd de avocado doormidden en schep het vruchtvlees met een lepeltje eruit.
Snijd een halve mango in kleine blokjes.
Prak het vruchtvlees met wat citroensap, de helft van de gesneden mango, 1 tl whisky cocktailsaus, de helft van de garnalen en wat peper door elkaar.
Verdeel het mengsel in de avocado schillen en garneer met de rest van de mango, de garnalen en wat whisky cocktailsaus.
Maak eventueel af met wat bieslook. That's all!
Snijd een halve mango in kleine blokjes.
Prak het vruchtvlees met wat citroensap, de helft van de gesneden mango, 1 tl whisky cocktailsaus, de helft van de garnalen en wat peper door elkaar.
Verdeel het mengsel in de avocado schillen en garneer met de rest van de mango, de garnalen en wat whisky cocktailsaus.
Maak eventueel af met wat bieslook. That's all!
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een iets andere manier van een garnalencocktail
Ingrediƫnten
1 avocado
100 gr Hollandse garnalen
Halve mango
3 el whisky cocktailsaus (maak deze zelf)
Sap van een halve citroen of limoen
100 gr Hollandse garnalen
Halve mango
3 el whisky cocktailsaus (maak deze zelf)
Sap van een halve citroen of limoen
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1484511
Homepage ID
2915173
Teller
0
Bron
Smaakmenutie
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid