Whiskysaus met roze peper

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 12/24/2020 - 06:47
Bereidingswijze
1 Smelt een flinke klont boter en voeg de bloem toe. Schenk er de whiskey bij en roer goed door.
2 Giet er de bouillon en de room bij en roer tot een mooie saus.
3 Voeg de worcestershiresaus en roze peperkorrels toe. Breng op smaak met peper en zout en laat nog 2 minuten sudderen.
Afbeelding
Whiskysaus met roze peper
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
=18pxZalig lekker bij rosbief of bij varkensgebraad.
Ingrediƫnten
25 g boter
1 el bloem
10 cl whisky
20 cl vleesbouillon
15 cl room
1 el worcestersaus
1 el roze peperbollen
peper en zout
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1484455
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
marcdepester
Gelegenheid