Bereidingswijze
-Snijd 2 kipfilets in 1 cm dikke plakjes.
-Roer de tijm of rozemarijn door het paneermeel.
-Haal de kipplakjes eerst door het geklutst ei en daarna door kruidenpaneer.
-Bak de schnitzels aan tafel in een beetje van de olie goudbruin.
-Roer de tijm of rozemarijn door het paneermeel.
-Haal de kipplakjes eerst door het geklutst ei en daarna door kruidenpaneer.
-Bak de schnitzels aan tafel in een beetje van de olie goudbruin.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Je Schnitzel net iets anders, maar het resultaat is geweldig lekker ! Makkelijk en snel !
Ingrediënten
2 enkele kipfilets
5 el kruidenpaneermeel (pakje) of zelf bereiden zie op de site van smulweb
1/2 el verse tijm (gehakt) of
1/2 el verse rozemarijn (gehakt)
1 ei (geklutst)
2 el olijfolie of arachideolie
5 el kruidenpaneermeel (pakje) of zelf bereiden zie op de site van smulweb
1/2 el verse tijm (gehakt) of
1/2 el verse rozemarijn (gehakt)
1 ei (geklutst)
2 el olijfolie of arachideolie
Leuke tips
Variatie :
Ook lekker, en oosters, is de kipfilet met gemalen kokos en gehakte pinda's te paneren.
Ook lekker, en oosters, is de kipfilet met gemalen kokos en gehakte pinda's te paneren.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Duits
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1484429
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
boodschappen
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid