Bereidingswijze
Kneus de koriander in een vijzel. Voeg er het sap van twee limoenen en de gin aan toe. Giet door een zeefje en vang het sap op.
Vul de glazen met ijs. Giet het gin-korandersap er op en top met Pimento.
Vul de glazen met ijs. Giet het gin-korandersap er op en top met Pimento.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een lekkere cocktail om je feest mee te beginnen ! De Materia Fire wordt gemaakt door Stokerij Zennezonde in Halle (Belgie). Bij de Fire is de maker een gedurfde kant op gegaan, zo zit er veel pit in door gebruik te maken van onder andere pepperoni, spaanse en roze peper. In totaal zijn er 20 verschillende botanicals gebruik gemaakt en geeft het geheel een heel 'vurig' karakter.
Deze gin is ideaal te combineren met de Pimento. De pimento is een gember drankje dit bijgevoegd aan de materia gin geeft de zogenaamde ‘vuurspuwer' een ideaal drankje voor als je eens wat ‘pit' wilt in je gin.
Deze gin is ideaal te combineren met de Pimento. De pimento is een gember drankje dit bijgevoegd aan de materia gin geeft de zogenaamde ‘vuurspuwer' een ideaal drankje voor als je eens wat ‘pit' wilt in je gin.
Ingrediënten
1 handje koriander
2 limoenen, het sap
20 cl Materia Gin Fire of een andere pittige botanical gin
40 cl Pimento = een spicy ginger drank
2 limoenen, het sap
20 cl Materia Gin Fire of een andere pittige botanical gin
40 cl Pimento = een spicy ginger drank
Leuke tips
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Alcoholische dranken
Recept ID
1484403
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
njam
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid