Bereidingswijze
Doe alle ingrediƫnten voor de cocktail in een steelpannetje en verwarm zachtjes.
Snijd de zestes van de sinaasappel en wrijf hiermee de rand van de glazen in. Doe daarna in ieder glas een zeste. Giet de warme cocktail in de glazen en werk af met een schijfje gedroogde sinaasappel.
Snijd de zestes van de sinaasappel en wrijf hiermee de rand van de glazen in. Doe daarna in ieder glas een zeste. Giet de warme cocktail in de glazen en werk af met een schijfje gedroogde sinaasappel.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een warme cocktail om je feest te starten...perfect mogelijk en bovendien super lekker !
Ingrediƫnten
200 ml appelsap
200 ml perensap
200 ml Elixir d'Anvers
1 kaneelstokje
Voor de afwerking:
zeste van sinaasappel
schijfjes gedroogde sinaasappel
200 ml perensap
200 ml Elixir d'Anvers
1 kaneelstokje
Voor de afwerking:
zeste van sinaasappel
schijfjes gedroogde sinaasappel
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Alcoholische dranken
Recept ID
1484401
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
njam
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid