Bereidingswijze
verwarm de oven op 170 C hete lucht. besmeer je bakplaat met wat boter
meng in een kommetje nu de helft van de panko met wat olijfolie , houdt apart.
meng nu de rest van de ingredienten in een kom ( behalve de champignons nattuurlijk ) en laat half uur ongekoeld intrekken , schep regelmatig door
vul nu de champignons met het mengsel en besmeer vervolgens met panko olijfolie mengsel,
( je kunt evt. wat extra parmezan er over strooien )
bak ong. 18 minuten en daarna nog even onder de grill voor het mooiste resultaat.
meng in een kommetje nu de helft van de panko met wat olijfolie , houdt apart.
meng nu de rest van de ingredienten in een kom ( behalve de champignons nattuurlijk ) en laat half uur ongekoeld intrekken , schep regelmatig door
vul nu de champignons met het mengsel en besmeer vervolgens met panko olijfolie mengsel,
( je kunt evt. wat extra parmezan er over strooien )
bak ong. 18 minuten en daarna nog even onder de grill voor het mooiste resultaat.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
16.00
Vertel iets leuks over dit recept
ik maak ze vaak , of vaker maar nog nooit op deze wijze , ik moet zeggen damn lekker , amuse bij het vis menue , of gewoon als tuddensnack
https://www.smulweb.nl/community/recepten/hans3333/champignons
https://www.smulweb.nl/community/recepten/hans3333/champignons
Ingrediënten
16 grote champignons naar keuze
300 gram krab of kreeften vlees ,
30 gr. panko verdeeld
30 gram geraspte parmezan
80 ml. mayonaise , belgisch ( gebruik verder dan geen zout )
80 ml. creamcheese naturel
2 el. gesipperde lente ui , groen en wit
1 dikke el. knoflookpasta
1 el, gedroogde peterselie
2 el. oregano
beetje olijfolie
klontje boter
300 gram krab of kreeften vlees ,
30 gr. panko verdeeld
30 gram geraspte parmezan
80 ml. mayonaise , belgisch ( gebruik verder dan geen zout )
80 ml. creamcheese naturel
2 el. gesipperde lente ui , groen en wit
1 dikke el. knoflookpasta
1 el, gedroogde peterselie
2 el. oregano
beetje olijfolie
klontje boter
Hulpmiddelen & keukengerei
oven , met bakplaat
mengkomen
bakkwast
mengkomen
bakkwast
Leuke tips
kan ook prima in ragoutbakjes bv ,
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Amuse
Recept ID
1484351
Homepage ID
2289241
Teller
8
Bron
cafedelights
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid