krab/kreeft gevulde champignons

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 12/20/2020 - 16:20
Bereidingswijze
verwarm de oven op 170 C hete lucht. besmeer je bakplaat met wat boter
meng in een kommetje nu de helft van de panko met wat olijfolie , houdt apart.
meng nu de rest van de ingredienten in een kom ( behalve de champignons nattuurlijk ) en laat half uur ongekoeld intrekken , schep regelmatig door
vul nu de champignons met het mengsel en besmeer vervolgens met panko olijfolie mengsel,
( je kunt evt. wat extra parmezan er over strooien )
bak ong. 18 minuten en daarna nog even onder de grill voor het mooiste resultaat.

Afbeelding
krab/kreeft gevulde champignons
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
16.00
Vertel iets leuks over dit recept
ik maak ze vaak , of vaker maar nog nooit op deze wijze , ik moet zeggen damn lekker , amuse bij het vis menue , of gewoon als tuddensnack
 https://www.smulweb.nl/community/recepten/hans3333/champignons
 
Ingrediënten
16 grote champignons naar keuze
300 gram krab of kreeften vlees ,
30 gr. panko verdeeld
30 gram geraspte parmezan
80 ml. mayonaise , belgisch ( gebruik verder dan geen zout )
80 ml. creamcheese naturel
2 el. gesipperde lente ui , groen en wit
1 dikke el. knoflookpasta
1 el, gedroogde peterselie
2 el. oregano
beetje olijfolie
klontje boter
Hulpmiddelen & keukengerei
oven , met bakplaat
mengkomen
bakkwast

Leuke tips
kan ook prima in ragoutbakjes bv ,
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Amuse
Recept ID
1484351
Homepage ID
2289241
Teller
8
Bron
cafedelights
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
hans3333
Gelegenheid