Bereidingswijze
Zet de dubbele espresso en doe deze in een shaker. Voeg er enkele ijsblokjes, de jenever en de amara aan toe. Shake enkele seconden krachtig en verdeel over drie glazen.
Schuim de amandelmelk koud op en verdeel enkele lepels elke koffiecocktail. Werk af met cacaopoeder.
Schuim de amandelmelk koud op en verdeel enkele lepels elke koffiecocktail. Werk af met cacaopoeder.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk koude Italiaanse koffie .In de Amara Licata vinden we de beste stukjes bloedappelsien die een infusie ondergaan van aromatische kruiden. Het resultaat is een goudkleurige natuurlijke gemaakte amaro met een unieke complexe smaak en een zeer lange afdronk. Het is een artisanaal digestief zonder toevoegingen.
Ingrediënten
60 ml espresso
60 ml jenever
70 ml Amara Licata
150 ml amandelmelk
ijsblokjes
cacaopoeder
60 ml jenever
70 ml Amara Licata
150 ml amandelmelk
ijsblokjes
cacaopoeder
Hulpmiddelen & keukengerei
shaker
ijsblokjes
ijsblokjes
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Alcoholische dranken
Recept ID
1484303
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
njam
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid