Bereidingswijze
-Halveer de passievruchten en haal voor 2/3 het vruchtvlees uit de passievruchten en zeef.
-Vang het sap op en hou even apart. De pitjes heb je niet nodig.
-Haal het vruchtvlees uit de overige passievruchten en zet afgedekt in de koelkast.
-Klop de slagroom stijf en spatel er het passievruchtensap en de vanillesuiker door.
-Hak de meringue grof en spatel 3/4 door de parfait. Hou de rest apart voor de afwerking.
-Vul een glaasje per persoon met de parfait, dek af met huishoudfolie en zet weg in de koelkast.
-Voeg net voor het serveren de overige passievruchtenpulp en meringues toe.
-Vang het sap op en hou even apart. De pitjes heb je niet nodig.
-Haal het vruchtvlees uit de overige passievruchten en zet afgedekt in de koelkast.
-Klop de slagroom stijf en spatel er het passievruchtensap en de vanillesuiker door.
-Hak de meringue grof en spatel 3/4 door de parfait. Hou de rest apart voor de afwerking.
-Vul een glaasje per persoon met de parfait, dek af met huishoudfolie en zet weg in de koelkast.
-Voeg net voor het serveren de overige passievruchtenpulp en meringues toe.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heel eenvoudig en snel maar toch o zo feestelijk dessertje: parfait van passievruchten. Je kan het gemakkelijk op voorhand maken en meteen op tafel toveren. Smakelijk!
Ingrediƫnten
6 passievruchten
1 brikje lichte room
1 zakje vanillesuiker
2 meringues
1 brikje lichte room
1 zakje vanillesuiker
2 meringues
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1484219
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
15gram
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid