PARFAIT VAN PASSIEVRUCHTEN

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 12/16/2020 - 07:23
Bereidingswijze
-Halveer de passievruchten en haal voor 2/3 het vruchtvlees uit de passievruchten en zeef.
-Vang het sap op en hou even apart. De pitjes heb je niet nodig.
-Haal het vruchtvlees uit de overige passievruchten en zet afgedekt in de koelkast.

-Klop de slagroom stijf en spatel er het passievruchtensap en de vanillesuiker door.
-Hak de meringue grof en spatel 3/4 door de parfait. Hou de rest apart voor de afwerking.

-Vul een glaasje per persoon met de parfait, dek af met huishoudfolie en zet weg in de koelkast.
-Voeg net voor het serveren de overige passievruchtenpulp en meringues toe.
Afbeelding
PARFAIT VAN PASSIEVRUCHTEN
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heel eenvoudig en snel maar toch o zo feestelijk dessertje: parfait van passievruchten. Je kan het gemakkelijk op voorhand maken en meteen op tafel toveren. Smakelijk!
Ingrediƫnten
6 passievruchten
1 brikje lichte room
1 zakje vanillesuiker
2 meringues
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1484219
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
15gram
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
marcdepester
Gelegenheid