KALFSFILET MET COMTÉ KAAS, COPPA EN POMPOENRISOTTO

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 12/15/2020 - 09:04
Bereidingswijze
-Kruid het vlees met peper en zout aan alle kanten
-Snij elke 5 cm een inkeping in het kalfsvlees. Opgelet: snij de kalfsfilet niet volledig door.
-Steek in iedere inkeping een plakje coppa en een plakje Comté
-Leg het kalfsvlees in een ovenschotel met de boter en de knoflook en bak gedurende 30 minuten op 180 ° C.

-Zet voor de risotto twee pompoenen 45 min in de oven op 180°C. Snij het topje van de pompoenen zonder het te breken en maak de binnenkant van de pompoen leeg.
-Schil de andere pompoen volledig, maak hem leeg en meng fijn in een keukenrobot
-Smelt nu de boter in een pan en voeg de pompoenmix toe en laat 15-20 minuten op laag vuur sudderen. Roer regelmatig.
- Voeg dan de mascarpone en de geraspte Comté kaas toe
- Meng goed tot alles gesmolten is
- Kruid met peper en zout en voeg de pompoenpitten toe
- vul de lege pompoen met de massa en serveer met het vlees
Afbeelding
KALFSFILET MET COMTÉ KAAS, COPPA EN POMPOENRISOTTO
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Overheerlijk feestelijk gerecht dat je makkelijk zelf kan bereiden 
Ingrediënten
300g kalfsfilet
10 plakjes coppa
6 schijven Comté kaas
100 g geroosterde pompoenpitten
50 g boter
3 teentjes knoflook
Zout en peper

Voor de risotto:
3 pompoenen (klein)
100 g geraspte Comté kaas
100 g mascarpone
100 g geroosterde pompoenpitten
Zout peper
100 g ongezouten boter
Hulpmiddelen & keukengerei
keukenrobot/mixer
Leuke tips
Vraag je slager om de kalfsfilet schoon te maken en vast te binden
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
1484203
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
chef = Kevin Lejeune , van restaurant 'La Canne en ville', gelegen in het bruisende hart van Elsene
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester
Gelegenheid