3 toppings voor je oesters: Exotisch, Klassiek, Rock

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 12/11/2020 - 10:28
Bereidingswijze
Exotisch :
-Doe het citroensap en limoensap bij het water en meng goed met de ruwe rietsuiker.
-Leg er de koriander en het rode pepertje in en laat goed intrekken!

Klassiek :
-Voeg de wittewijnazijn bij het water en citroensap.
-Doe er de gehakte sjalotten en de takjes dragon bij. Werk af met peper van de molen.

Rock :
-Meng het citroensap met het water, de vokda en de suiker.
-Roer goed! Voeg er dan de stukjes komkommer en de peper bij. Blijf roeren tot alles goed gemengd is.
Afbeelding
3 toppings voor je oesters: Exotisch, Klassiek, Rock
Aantal personen
8.00
Aantal stuks
3.00
Vertel iets leuks over dit recept
3 verschillende toppings voor op Uw oesters ..Exotisch -  Klassiek of Rock 
Ingrediënten

peper van de molen (Rock)
5 cl vodka (Rock)
5 cl water (Rock)
1 el rietsuiker (Rock)
1/4 komkommer in kleine stukjes gesneden (Rock)
5 cl citroensap (Rock)
8 cl wittewijnazijn (Klassiek)
peper van de molen (Klassiek)
5 takjes dragon (Klassiek)
5 cl citroensap (Exotisch)
4 cl water (Klassiek)
3 sjalotten heel fijn gehakt (Klassiek)
3 cl citroensap (Klassiek)
1 rood pepertje ontpit en in stukjes gesneden (Exotisch)
5 takjes koriander (Exotisch)
5 cl water (Exotisch)
1 el ruwe rietsuiker (Exotisch)
5 cl limoensap (Exotisch)
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1484105
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
delhaize
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
marcdepester
Gelegenheid