Bereidingswijze
Exotisch :
-Doe het citroensap en limoensap bij het water en meng goed met de ruwe rietsuiker.
-Leg er de koriander en het rode pepertje in en laat goed intrekken!
Klassiek :
-Voeg de wittewijnazijn bij het water en citroensap.
-Doe er de gehakte sjalotten en de takjes dragon bij. Werk af met peper van de molen.
Rock :
-Meng het citroensap met het water, de vokda en de suiker.
-Roer goed! Voeg er dan de stukjes komkommer en de peper bij. Blijf roeren tot alles goed gemengd is.
-Doe het citroensap en limoensap bij het water en meng goed met de ruwe rietsuiker.
-Leg er de koriander en het rode pepertje in en laat goed intrekken!
Klassiek :
-Voeg de wittewijnazijn bij het water en citroensap.
-Doe er de gehakte sjalotten en de takjes dragon bij. Werk af met peper van de molen.
Rock :
-Meng het citroensap met het water, de vokda en de suiker.
-Roer goed! Voeg er dan de stukjes komkommer en de peper bij. Blijf roeren tot alles goed gemengd is.
Afbeelding
Aantal personen
8.00
Aantal stuks
3.00
Vertel iets leuks over dit recept
3 verschillende toppings voor op Uw oesters ..Exotisch - Klassiek of Rock
Ingrediënten
peper van de molen (Rock)
5 cl vodka (Rock)
5 cl water (Rock)
1 el rietsuiker (Rock)
1/4 komkommer in kleine stukjes gesneden (Rock)
5 cl citroensap (Rock)
8 cl wittewijnazijn (Klassiek)
peper van de molen (Klassiek)
5 takjes dragon (Klassiek)
5 cl citroensap (Exotisch)
4 cl water (Klassiek)
3 sjalotten heel fijn gehakt (Klassiek)
3 cl citroensap (Klassiek)
1 rood pepertje ontpit en in stukjes gesneden (Exotisch)
5 takjes koriander (Exotisch)
5 cl water (Exotisch)
1 el ruwe rietsuiker (Exotisch)
5 cl limoensap (Exotisch)
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1484105
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
delhaize
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid