Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200°C/180°C hetelucht/gasstand 6.
Besprenkel de bakplaat met olijfolie (2 eetlepels), leg de Bimi® er op en voeg een snufje zout toe. Gril de Bimi® broccoli 20 minuten.
In de tussentijd mix je de yoghurt, knoflook, kruiden, de overgebleven olijfolie, zout en zwarte peper.
Laat de Bimi® broccoli in de serveerschaal afkoelen.
Besprenkel de Bimi® broccoli met de yoghurtsaus en garneer met mooie rode granaatappelpitten.
Besprenkel de bakplaat met olijfolie (2 eetlepels), leg de Bimi® er op en voeg een snufje zout toe. Gril de Bimi® broccoli 20 minuten.
In de tussentijd mix je de yoghurt, knoflook, kruiden, de overgebleven olijfolie, zout en zwarte peper.
Laat de Bimi® broccoli in de serveerschaal afkoelen.
Besprenkel de Bimi® broccoli met de yoghurtsaus en garneer met mooie rode granaatappelpitten.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Voor dit recept heeft Yasmin Khan de keuken van Tehran als bron van inspiratie gebruikt. Het is leuk om een nieuw continent te ontdekken door in je eigen keuken aan de slag te gaan.
Ingrediënten
450 g Bimi® broccoli
4 el extra vierge olijfolie
100 g natuurlijke yoghurt
1 knoflookteen, geplet
1 el fijngesneden muntbladeren
1 tl gedroogde dille
½ el zeezout en zwarte peper
• Klein handjevol granaatappelpitten, om te garneren
4 el extra vierge olijfolie
100 g natuurlijke yoghurt
1 knoflookteen, geplet
1 el fijngesneden muntbladeren
1 tl gedroogde dille
½ el zeezout en zwarte peper
• Klein handjevol granaatappelpitten, om te garneren
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Iraans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1484085
Homepage ID
2975801
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Notenvrij
Vegetarisch
Gelegenheid