Bereidingswijze
1 Splits de eieren. Doe de eidooiers samen met de suiker in een keukenrobot en mix tot een gladde ruban. Voeg de mascarpone en de lemon curd toe en klop tot een smeuïge crème. Klop de eiwitten stijf en spatel voorzichtig onder de mascarponecrème.
2 Doe de limoncello in een diep bord. Wentel de boudoirs voorzichtig in de limoncello en leg ze in een schaal. Lepel er de mascarponecrème over en bedek met een nieuwe laag boudoirs. Herhaal en eindig met een laag van de mascarponecrème. Laat minstens 3 uur, maar liefst 1 nacht, opstijven in de koelkast.
3 Werk de tiramisu af met fruit naar keuze zoals framboosjes en bestuif met poedersuiker.
2 Doe de limoncello in een diep bord. Wentel de boudoirs voorzichtig in de limoncello en leg ze in een schaal. Lepel er de mascarponecrème over en bedek met een nieuwe laag boudoirs. Herhaal en eindig met een laag van de mascarponecrème. Laat minstens 3 uur, maar liefst 1 nacht, opstijven in de koelkast.
3 Werk de tiramisu af met fruit naar keuze zoals framboosjes en bestuif met poedersuiker.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
=18pxDeze super lekkere tiramisu maak je op voorhand , zodat de smaken zich helemaal kunnen vermengen.
Ingrediënten
2 pakjes boudoirkoekjes
500 g mascarpone
limoncelloscheut
250 g frambozen
2 el lemon curd (kant en klaar ) indien je het zelf maakt zie recept op de site
3 eieren
150 g kristalsuiker (fijne)
poedersuiker
500 g mascarpone
limoncelloscheut
250 g frambozen
2 el lemon curd (kant en klaar ) indien je het zelf maakt zie recept op de site
3 eieren
150 g kristalsuiker (fijne)
poedersuiker
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1484065
Homepage ID
1090993
Teller
240
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid