Bereidingswijze
Kook de sperzieboontjes en asperges in gezouten water beetgaar. Meng alle ingrediƫnten voor de dressing.
SERVEREN:
Overgiet de boontjes en asperges met de dressing en bestrooi met sesamzaadjes.
SERVEREN:
Overgiet de boontjes en asperges met de dressing en bestrooi met sesamzaadjes.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk en lekker bijgerecht van groene asperges en boontjes, overgoten met een pittige dressing
Ingrediƫnten
350 g sperzieboontjes
1 bundeltje groene asperges
2 el geroosterde sesamzaadjes
voor de dressing:
2 el medium sherry
2 el limoensap
1 el honing
1 teentje fijngesneden knoflook
1 tl ketjap manis
5 el zonnebloemolie
zeezout
1 bundeltje groene asperges
2 el geroosterde sesamzaadjes
voor de dressing:
2 el medium sherry
2 el limoensap
1 el honing
1 teentje fijngesneden knoflook
1 tl ketjap manis
5 el zonnebloemolie
zeezout
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1484025
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
njam
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid