Bereidingswijze
Snijd de gerookte zalm fijn. Meng er de kruidenkaas, de bieslook en een snuifje peper onder. Vul de mini-videekoekjes met het zalmmengsel en bestrooi ze met gemalen kaas. Zet de videetjes op een met bakpapier beklede bakplaat en plaats ze 15 minuutjes in een voorverwarmde oven van 180 graden. Werk af met extra bieslook alvorens te serveren.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Aantal stuks
24.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk en lekkere starter voor een heerlijk feestdiner
Ingrediënten
200 gr gerookte zalm
4 el kruidenkaas
1 el fijngehakte bieslook
24 mini-videekoekjes
50 gr gemalen kaas
peper
4 el kruidenkaas
1 el fijngehakte bieslook
24 mini-videekoekjes
50 gr gemalen kaas
peper
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1484023
Homepage ID
1090993
Teller
16
Bron
njam
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid