Tartaar van sint-jakobsvruchten met vanillezout

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/07/2020 - 10:36
Bereidingswijze
1 Snij de sint-jakobsvruchten in kleine blokjes, besprenkel ze met olijfolie en limoensap.
2 Strooi de gember erover, breng op smaak met een snuifje vanillezout.
3 Hak de munt fijn en verdeel over de glaasjes. Werk af met een plakje limoen.
Vanillezout...
4 ... maak je makkelijk zelf door 60g zeezout of fleur de sel te mengen met het merg van 1 vanillestokje.
Afbeelding
Tartaar van sint-jakobsvruchten met vanillezout
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
=18pxKlassiek en tegelijk verrassend: een voltreffer op je feestmenu, deze starter van formaat !   Makkelijk en snel klaar ! 
Ingrediënten
8 sint-jakobsvruchten
vanillezout
1 limoen (sap)
verse munt
1/2 tl gember (geraspt)
olijfolie
Hulpmiddelen & keukengerei
glaasjes om in te serveren
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1483995
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester
Gelegenheid