Bereidingswijze
1 Pel en plet de knoflook. Pel de sjalot en snipper fijn. Verhit een scheutje olijfolie en bak hierin de knoflook, sjalot, currypasta en kerriepoeder aan. Roer 1 minuut en voeg de kokosmelk en visfond toe. Laat inkoken tot de helft. Kruid bij met peper en zout en zet apart.
2 Kort voor het serveren schuim je de currysaus op met een mixer.
2 Kort voor het serveren schuim je de currysaus op met een mixer.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
=18pxDeze saus is lekker bij pasta met sint-jakobsvruchten en bij andere visgerechten
Ingrediënten
1 knoflook teentje
1 sjalot
20 cl kokosmelk
20 cl visfond
1 el groene currypasta
1 tl kerriepoeder
olijfolie
peper en zout
1 sjalot
20 cl kokosmelk
20 cl visfond
1 el groene currypasta
1 tl kerriepoeder
olijfolie
peper en zout
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1483843
Homepage ID
1090993
Teller
21
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid