Bereidingswijze
1 Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Verhit een scheutje olijfolie en bak de sint-jakobsvruchten aan beide kanten 1 minuut aan. Kruid met peper en zout.
2 Serveer de pasta met de gebakken sint-jakobsvruchten en een handvol garnalen. Overgiet vlak voor het serveren met curryschuim.
2 Serveer de pasta met de gebakken sint-jakobsvruchten en een handvol garnalen. Overgiet vlak voor het serveren met curryschuim.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
=18pxDeze luxueuze, feestelijke pasta zet je in een halfuur op tafel.
Ingrediënten
350 g pasta (zwarte, met inktvisinkt)
300 g sint-jakobsvruchten
200 g grijze garnalen (gepeld)
kervel
olijfolie
peper en zout
kerriesaus (recept kerrieschuim zie op de site )
300 g sint-jakobsvruchten
200 g grijze garnalen (gepeld)
kervel
olijfolie
peper en zout
kerriesaus (recept kerrieschuim zie op de site )
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1483841
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid