Bereidingswijze
1 Schil de gember en snij in stukken. Pel de knoflook en sjalot en hak grof.
2 Doe de knoflook, sjalot, gember, porto, garam massala, kalfsfond, en 1 el perenstroop in een pan en kook tot je een siroopdikte verkrijgt. Kruid bij met voldoende peper en zout. Voeg eventueel nog extra perenstroop toe.
2 Doe de knoflook, sjalot, gember, porto, garam massala, kalfsfond, en 1 el perenstroop in een pan en kook tot je een siroopdikte verkrijgt. Kruid bij met voldoende peper en zout. Voeg eventueel nog extra perenstroop toe.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
=18pxDeze feestelijke siroop maak je in 25 minuten. Heerlijk bij lamsfilet!
Ingrediënten
3 cm gember
1 sjalot
1 knoflook teentje
60 ml porto
250 ml kalfsfond
1 el ( Luikse ) perensiroop
1 tl garam masala ( kant en klaar of zelfgemaakt, zie recept op de site )
peper en zout
1 sjalot
1 knoflook teentje
60 ml porto
250 ml kalfsfond
1 el ( Luikse ) perensiroop
1 tl garam masala ( kant en klaar of zelfgemaakt, zie recept op de site )
peper en zout
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1483719
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid