Bereidingswijze
1 Pel en plet de knoflook. Rist de blaadjes van de tijm en rozemarijn. Doe de knoflook, tijm, rozemarijn, kalfsfond, perenstroop en sojasaus in een pannetje en laat inkoken tot de helft. Meng 2 eetlepels olijfolie onder de siroop.
2 Wrijf de lamsfilet volledig in met de siroop. Verhit een grillpan en gril de lamsfilet aan beide kanten enkele minuten. Laat het vlees even rusten voor je het aansnijdt.
2 Wrijf de lamsfilet volledig in met de siroop. Verhit een grillpan en gril de lamsfilet aan beide kanten enkele minuten. Laat het vlees even rusten voor je het aansnijdt.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
=18pxEen lekker feestelijk gebraad, serveer met ovenspruitjes in notenkaasroom=18px en siroop van garam massala=18px. (recepten te vinden op de site)
Ingrediënten
600 g lamsfilet
2 knoflook teentjes
1 tijm takje
1 rozemarijn takje
150 ml kalfsfond
1 el Luikse stroop (peren)
2 el sojasaus
olijfolie
2 knoflook teentjes
1 tijm takje
1 rozemarijn takje
150 ml kalfsfond
1 el Luikse stroop (peren)
2 el sojasaus
olijfolie
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
1483715
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid