Bereidingswijze
Meng de boter met fijngesneden oregano, limoensap en rasp. Breng op smaak met peper en zout.
Snijd de kreeften aan de achterkant in twee en maak ze schoon. Breek de scharen open.
Bestrijk de kreeften enkele malen met de boter en gril ze 6 Ć 8 minuten (afhankelijk van de grootte en de dikte). Blijf steeds bestrijken met de boter.
Snijd de kreeften aan de achterkant in twee en maak ze schoon. Breek de scharen open.
Bestrijk de kreeften enkele malen met de boter en gril ze 6 Ć 8 minuten (afhankelijk van de grootte en de dikte). Blijf steeds bestrijken met de boter.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
BBQ het ganse jaar...deze kreeft is makkelijk en lekker zowel als voorgerecht of als hoofdgerecht
Ingrediƫnten
4 kleine kreeften
100 gr boter, op kamertemperatuur
3 el limoensap
1 el geraspte limoenschil
1 el oregano
peper - zout
100 gr boter, op kamertemperatuur
3 el limoensap
1 el geraspte limoenschil
1 el oregano
peper - zout
Leuke tips
SERVEREN:
Serveer met een frisse salade en gepofte aardappel of stokbrood.
Serveer met een frisse salade en gepofte aardappel of stokbrood.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1483643
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
njam
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid