Kalkoenbrochettes met rijst en zachte curry

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 11/21/2020 - 08:39
Bereidingswijze
-Snipper de rode ui en de rode peper fijn en plet het teentje look. Snijd de paprika in fijne reepjes en de champignons in plakjes.

-Verhit een scheutje olijfolie in een pan op het vuur. Bak hierin de kalkoenbrochettes goudbruin.

-Kook de rijst gaar in gezouten water.

-Verhit een scheutje olijfolie in een wokpan en fruit hierin de rode ui, het pepertje en de look aan. Voeg vervolgens de paprika, de champignons en de sugarsnaps toe. Laat enkele minuten garen. Overgiet de groentjes vervolgens met de room en bestrooi met het currypoeder. Meng goed en laat even inkoken. Breng op smaak met peper en zout.

SERVEREN:

Verdeel de groentjes en de currysaus over de borden. Leg de brochette er naast of er bovenop. Serveer met de rijst.
Afbeelding
Kalkoenbrochettes met rijst en zachte curry
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk en lekker deze kalkoenbrochetten op zijn Aziatisch
Ingrediƫnten
1 rode ui
1 rood pepertje
1 teentje look
1 rode paprika
1 groene paprika
250 gr Parijse champignons
150 gr sugarsnaps
4 kalkoenbrochetten ( kant en klaar of zelf gemaakt)
250 ml room
2 el kerriepoeder
400 gr rijst
olijfolie
peper
zout
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1483607
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
njam
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester
Gelegenheid