Bereidingswijze
1. Verwijder het wikkel van het blik (optioneel)
2. Haal de bovenkant van het blik met de blikopener
3. Zet het gasstelletje op volgas en zet het blik erop
4. Laat de bami rustig lauwwarm worden (NIET ROEREN!)
5. Blik van het vuur halen als hij op temperatuur is en voorzichtig (!) omkeren op een bord of serveerschaal
6. Blik voorzichtig optillen zodat de bami als één geheel in een cilindervorm uit het blik kan glijden
7. Eet smakelijk!
2. Haal de bovenkant van het blik met de blikopener
3. Zet het gasstelletje op volgas en zet het blik erop
4. Laat de bami rustig lauwwarm worden (NIET ROEREN!)
5. Blik van het vuur halen als hij op temperatuur is en voorzichtig (!) omkeren op een bord of serveerschaal
6. Blik voorzichtig optillen zodat de bami als één geheel in een cilindervorm uit het blik kan glijden
7. Eet smakelijk!
Afbeelding
Aantal personen
1.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit recept met bijbehorende bereidingswijze is elke keer weer een succes.
Ingrediënten
Blik Kung-Fu Bami (verkrijgbaar bij de betere supermarkten)
Hulpmiddelen & keukengerei
- Blikopener
- Gasstelletje
- Gasstelletje
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Wereld
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1483483
Homepage ID
2974381
Teller
6
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid