Grapefruit spritzer

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 05/02/2020 - 14:23
Bereidingswijze
Voorbereiden
Vul ca 8 uur van te voren de ijsblokjeshouder met het grapefruitsap en zet in de diepvries.

Bereiden
Verdeel de siroop over de glazen. Hak de frambozen fijn en verdeel ze samen met de grapefruit-ijsblokjes over de glazen. Giet de prosecco erop en serveer direct.
Afbeelding
Grapefruit spritzer
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
feestelijk
Ingrediƫnten
250 ml (roze) grapefruitsap versgeperst
2 eetl. grenadinesiroop
8 bevroren frambozen
1 fles prosecco of mousserende wijn, ijskoud
Hulpmiddelen & keukengerei
ijsblokjeshouder
4 flutes of cocktailglazen
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Alcoholische dranken
Recept ID
1478939
Homepage ID
2790971
Teller
0
Bron
Deen Magazine
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
hjwe
Gelegenheid