Cu­baans ge­vul­de var­kens­haas

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 12/19/2019 - 11:39
Bereidingswijze
-Snijd het midden van de varkenshaasjes over de hele lengte tot ⅔ in. Vouw open en verpak losjes in vershoudfolie.
-Sla het vlees met de bodem van een koekenpan plat, tot een ½ cm.

-Verwijder de folie en bestrijk het vlees met de mosterd en verdeel de ham erover.
-Snijd de koriander en jalapeño's grof en verdeel over de ham.
-Schaaf de kaas in plakjes en verdeel over de koriander en jalapeño's.
-Laat aan de bovenkant 3 cm van de rand vrij, zodat je de vulling bij het oprollen er niet uit duwt.
-Rol de varkenshaasjes zo strak mogelijk op en wikkel om elk rolletje een stuk keukentouw (ca. 1 m). Knoop de uiteinden van het touw aan elkaar.
-Verhit de boter in een koekenpan en bak het vlees in 20 min. op middelhoog vuur goudbruin en gaar.
-Verwijder het touw en snijd in plakken.
Afbeelding
Cu­baans ge­vul­de var­kens­haas
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Zo heb je een varkenshaas niet eerder gezien: geinspireerd op de Cuban Sandwich. Olé.
Ingrediënten
500 g varkenshaas
2 el grove mosterd
100 g gegrilde yorkham
15 g verse koriander
2 el jalapeñopepers in pot
100 g emmentaler
30 g ongezouten roomboter
Hulpmiddelen & keukengerei
vershoudfolie
kaasschaaf
keukentouw
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Wereld
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
1475749
Homepage ID
1090993
Teller
21
Bron
AH
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester
Gelegenheid