Bereidingswijze
Doe in een mooie karaf:
-de droge rode wijn, de cava, de honing, het sap van de granaatappel, het sinaasappelsap, het vanille-extract en de kaneelstokjes.
Snijd de appel, de peer en de sinaasappel in schijfjes. Je hoeft de appel en de peer niet te schillen.
-Doe het gesneden fruit, de druiven, de bessen en de pitten van 1 granaatappel in de karaf en meng voorzichtig.
-Laat een uurtje trekken.
-Verdeel de ijsblokjes over de glazen en giet er wat wintersangria en fruit in. Werk af met een takje rozemarijn.
-de droge rode wijn, de cava, de honing, het sap van de granaatappel, het sinaasappelsap, het vanille-extract en de kaneelstokjes.
Snijd de appel, de peer en de sinaasappel in schijfjes. Je hoeft de appel en de peer niet te schillen.
-Doe het gesneden fruit, de druiven, de bessen en de pitten van 1 granaatappel in de karaf en meng voorzichtig.
-Laat een uurtje trekken.
-Verdeel de ijsblokjes over de glazen en giet er wat wintersangria en fruit in. Werk af met een takje rozemarijn.
Afbeelding
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk en een toffe starter die super lekker van smaak is
Ingrediënten
700 ml droge rode wijn
200 ml cava
500 ml sinaasappelsap
150 ml granaatappelsap
1 tl vanille-extract
2 kaneelstokjes
1 appel
1 peer
2 sinaasappel
Sap van 1/2 citroen
1 el honing
Pitten van 1 granaatappel
Handvol rode vruchten (mag diepgevroren zijn)
Druiven (naar smaak)
Ijsblokjes
4 takjes rozemarijn
200 ml cava
500 ml sinaasappelsap
150 ml granaatappelsap
1 tl vanille-extract
2 kaneelstokjes
1 appel
1 peer
2 sinaasappel
Sap van 1/2 citroen
1 el honing
Pitten van 1 granaatappel
Handvol rode vruchten (mag diepgevroren zijn)
Druiven (naar smaak)
Ijsblokjes
4 takjes rozemarijn
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Alcoholische dranken
Recept ID
1475677
Homepage ID
1090993
Teller
181
Bron
vtm
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid