Bereidingswijze
1 Verwarm de oven voor op 180°C.
Maak de champignons schoon en snij ze in kleine stukjes. Pel en snipper de knoflook.
2 Bak de champignons in wat olijfolie. Kruid met peper en zout. Voeg er de knoflook en peterselie aan toe en roerbak nog even verder.
3 Rol het bladerdeeg uit. Verdeel de champignons over de gehele deeg. Strooi er de de kaas op en rol voorzichtig op. Snij in rondjes en leg ze plat op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ze in 8 tot 10 minuten goudbruin in de oven.
Maak de champignons schoon en snij ze in kleine stukjes. Pel en snipper de knoflook.
2 Bak de champignons in wat olijfolie. Kruid met peper en zout. Voeg er de knoflook en peterselie aan toe en roerbak nog even verder.
3 Rol het bladerdeeg uit. Verdeel de champignons over de gehele deeg. Strooi er de de kaas op en rol voorzichtig op. Snij in rondjes en leg ze plat op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ze in 8 tot 10 minuten goudbruin in de oven.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Schattig én onweerstaanbaar lekker, deze warme apero hapjes.
Ingrediënten
1 rol bladerdeeg (kant-en-klaar)
200 g witte champignons
1 teentje knoflook
2 el peterselie (gehakt)
50 g geraspte kaas
olijfolie
peper en zout
200 g witte champignons
1 teentje knoflook
2 el peterselie (gehakt)
50 g geraspte kaas
olijfolie
peper en zout
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1475643
Homepage ID
1090993
Teller
9
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid